Josie Cansecon pyyhe valahti kesken kuvausten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen tyttärensä Josie Canseco tekee parhaillaan nousua mallimarkkinoille.

View this post on Instagram

archives from @cameron_hammond 🦋

A post shared by 🌸 (@josiecanseco) on

Nyt julkkisperheen tytär nähdään poseeraamassa somekuvassaan, jossa hänen pyyhkeensä on valahtanut alas tahallaan tai tahattomasti paljastaen samalla hänen upean vartalonsa muotoja. Sensuurin takia Josie on joutunut hieman suttaamaan paljasta vartaloaan somessa.

22-vuotias Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.