Karmaiseva onnettomuus F2-osakilpailussa – kuljettaja menehtyi vammoihinsa

Ohhoh! Urheilu · Stara.fi

Moottoriurheilussa maailman katseet suuntautuvat tänä viikonloppuna Belgian Span suuntaan, jossa ajetaan tänään sunnuntaina Formula 1 -osakilpailu. Samassa yhteydessä ajettiin eilen lauantaina myös F2-osakilpailu, joka kuitenkin keskeytettiin karmaisevan onnettomuuden vuoksi.

Formula 2 -sarjaan noussut 22-vuotias Anthoine Hubert joutui onnettomuuteen ajauduttuaan päin seinää. Auto pyörähti osuman jälkeen takaisin radalle, jossa Juan Manuel Correan auto törmäsi valtavalla nopeudella Hubertin autoon tuhoisin seurauksin.

Hubertin auto murskautui useisiin paloihin ja myöhemmin hänen kerrottiin menehtyneen turmassa saamiinsa vammoihin. Juan Manuel Correa on edelleen sairaalahoidossa. Hänen tilansa kerrotaan olevan vakaa. Turma tallentui erään katsojan videolle, jota tullaan käyttämään turman tutkinnassa.