Suomen seksikkäin lentoemäntä? Maisa Torppa esitteli bikinivartalonsa Barcelonassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Maisa Torppa on ollut vuosien varrella useasti otsikoissa rohkeiden kuvien ja lausuntojensa ansiosta. Ne ovat aiheuttaneet kiivastakin keskustelua sosiaalisessa mediassa. Taannoin Torppa paljasti kouluttautuneensa kaikessa hiljaisuudessa lentoemännäksi.

Nyt Maisa on ehtinyt työkiireiltään lekottelemaan hieman vapaalla, jolloin hän suuntasi tietenkin nauttimaan loppukesän hellekeleistä aurinkoon bikinit yllään Espanjan Barcelonassa. Juomavalinta oli paikallisittain osuva sangria.

Viime keväänä Maisa Torppa yllätti seuraajansa julkaisemalla Instagramissa valokuvan itsestään meikittömänä ja ilman kuvankäsittelyä. Hän kertoi miten monia sosiaalisessa mediassa leviäviä kuvia on käsitelty rajusti kuvankäsittelyssä, vaikka kuvia väitetään muokkaamattomiksi.

– Tässä on teille suomalainen nainen aamulla. ILMAN photoshoppia ja meikkiä! Mulla on vatsassa tähystysleikkaus arvet viidestä eri vatsan alueen leikkauksesta ja aivan saakelin isot silmäpussit! Mutta ylpeydellä kannan ne. Ja arvatkaa mitä… multa löytyy myös selluliittia! #photoshopvsreality #thereality

Uusimmat