Tänään se alkaa! Arman Pohjantähden alla: ”Haluan antaa äänen ihmisille”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin televisiotähtiin jo vuosien ajan lukeutunut Arman Alizad nähdään tänään televisiossa, kun Arman Pohjantähden alla -ohjelmasarjan neljäs tuotantokausi käynnistyy Nelosella kello 21.00. Luvassa on tuttuun tapaan esittelyjä useista tärkeistä ammateista, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä.

– Mä kierrän Suomea, koska haluan antaa äänen ihmisille. Heille, jotka pitävät huolta. Kaikille arjen sankareille, Arman Alizad kertoo.

Tänään alkavalla tuotantokaudella tutustutaan kahteentoista erilaiseen ammattiin. Katsojat pääsevät Armanin mukana paikkoihin, joihin vain harvalla on pääsy. Arman tutustuu esimerkiksi kotihoidon raskaaseen arkeen ja kohtaa kuoleman hautausurakoitsijan näkökulmasta.

Lisäksi Alizad hikoilee niin suurtalouskokin, hitsaajan, eläinlääkärin kuin rajavartijan kiireisessä arjessa ja tutustuu väärälle polulle eksyneiden arkeen Helsingin nuorisovankilan suljetuilla käytävillä.