Berliinin Barbie piipahti Ibizalla – kurvikas bikinivartalo käänsi katseita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Berliinin Barbiena seuraajia Instagramissa kerännyt Paris Herms on plastiikkakirurgien elävä taidonnäyte. Jättikokoisilla rinnoilla varustettu nainen haluaa näyttää muovinukelta, koska häntä kiusattiin kouluaikoina ulkonäkönsä vuoksi.

Saksalainen Instagram-malli Paris Herms on käynyt Ibizalla lomailemassa. Nainen on esitellyt auliisti kauneusleikkausten avulla rakennettua vartaloaan Instagram-seuraajille sekä Ibizialla oleville auringonpalvojille. Hänellä on yli 270.000 seuraajaa Instagramissa.

Huulitäytteitä, kestopigmentointeja ja suurennusleikkauksia ottanut nainen on käyttänyt plastiikkakirurgiaan suuren määrän euroja. Nainen on päässyt vartalonsa muotojen avulla vaikutusvaltaiseen asemaan sosiaalisessa mediassa ja sen kautta osaksi pintaliitokulttuuria.