Karmea onnettomuus konsertissa – laulaja kuoli pyrotekniikan petettyä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Espanjalainen poplaulaja Joana Sainz Garcia on kuollut traagisissa olosuhteissa. Hänen kuolemakseen koitui esiintymislavan viallinen pyrotekniikka. Sainz Garcia oli esiintymässä Super Hollywood -orkesterin kanssa Las Berlanasissa järjestettyjen festivaalien viimeisenä iltana.

Kesken esityksen häneen osui pyroteknisestä laitteesta kohti lentänyt patruuna. Tajuntansa onnettomuudessa menettänyt 30-vuotias laulaja toimitettiin paikalliseen sairaalaan. Sainz Garciaa ei kuitenkaan onnistuttu enää pelastamaan, ja hänet julistettiin kuolleeksi.

Tapaturman myötä keskeytettyä esiintymistä oli seuraamassa noin tuhat henkeä. Promoottori on Independent-lehden mukaan kuvaillut onnettomuutta valitettavaksi ja uskoo sen johtuneen valmistusvirheestä.

 

Desde la dirección de la empresa PRONES 1, S.L, agencia que representa a la Orquesta Súper Hollywood y todo nuestro…

Publiée par PRONES 1, S.L. sur Dimanche 1 septembre 2019