Tiktakin Petra julkaisi peppukuvansa: ”Nyt ei pelätä vaa eletään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 1999 huippusuosioon noussut Tiktak-yhtye täytti tänä vuonna 20 vuotta. Petran, Empun, Mimmun, Tuulin, Nooran ja Nean yhtye julkaisi ensimmäisen singlensä Sekoitat mun maailman toukokuussa 1999, jolloin osa heistä oli vasta 13-vuotiaita. Viime vuosina Petra on tehnyt menestyksekästä soolouraa.

Selviytyjät-realitysarjassa televisiossa seikkaileva Petra julkaisi nyt sosiaalisessa mediassa kuvansa, jossa hän poseeraa vaaleanpunaisessa uimapuvussa. Hän myös kertoi miksi julkaisi kyseiset kuvansa.

– Voinko mä, siis mä, julkaista rantakuvan… no siis tottakai, ku just nyt mun fiilis on toi!!! Tuuli tukassa ku niin kovaa vauhtia uusia juttuja kohti… nyt ei pelätä vaa eletään, Petra julistaa kuvansa yhteydessä.

Viime vuonna yli kymmenen vuoden hiljaiselon jälkeen paluun festarilavoille tehneen Tiktakin uralle on mahtunut lukuisia hittejä, kuten Heilutaan, Satuprinsessa, Kyyneleet, Tuuleksi taivaanrantaan ja Tänä yönä taivaaseen. Yhtye lopetti keikkailun vuonna 2007, kunnes kesä 2018 toi bändin jälleen keikkalavoille yli vuosikymmenen tauon jälkeen.