Big Brotherin ensimmäinen viikkotehtävä alkoi – Helmeri ja Tuula salaisessa tehtävässä

Big Brother · Terhi Piiroinen

Big Brother Suomi -talon asukkaat kuulivat eilen ensimmäisestä viikkotehtävästään. Asukkaat saivat kaksi astiaa täynnä kolikoita, jotka ovat BB-talon valuuttaa. Säännöissä lukee, että astioita ei saa koskaan säilyttää samassa huoneessa.

Tehtävän mukaan astioita pitää vartioida tarkasti. Tehtävä onnistuu, jos patojen 400 rahnasta on torstaina jäljellä 75 prosenttia. vielä tarpeeksi rahnaa palkanmaksuun eli vähintään 75 prosenttia. Asukkaat löivät 99 prosenttia viikkobudjetistaan vetoa, että he onnistuvat tehtävässä.

Viikkotehtävässä on kuitenkin myös salainen varjotehtävä, jossa Tuulan ja Helmerin tulee varastaa rahaa kulhosta. Tuula, eli Tupu, onnistui tehtävässään ja piilotti eilen illalla kolikoita kumisaappaaseen. Valitettavasti Jukka löysi kolikot myöhemmin ja sai selville, että Tupu on yksi varkaista. Nähtäväksi jää, kuinka kilpailijoiden viikkotehtävä onnistuu. Aikaa on torstaihin asti.