Naisten seksikäs kamarimusiikkisessio vailla vertaa – esitys ei jätä ketään kylmäksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen Salut Salon -yhtye on saavuttanut runsaasti mainetta ja kunniaa Youtubeen ladattujen videoiden avulla. Neljän naisen soitinyhtye rikkoo kaikki aiemmat käsitykset klassisesta musiikista. He tekevät soittamisesta spektaakkelin.

Kahdesta viulistista, sellististä ja pianistista koostuva Salut Salon on Saksan Hampurista kotoisin oleva kamarimusiikkiorkesteri. Akrobatiaa, komediaa ja musiikkia yhdistävä neljän naisen kokoonpano on suosittu etenkin Youtubessa. Heidän videoitaan on katsottu kymmeniä miljoonia kertoja.

Suosituin video lienee viisi vuotta sitten julkaistu näyte kilpailuhenkisestä soittotilanteesta. Naiset panevat itsensä likoon kappaleen aikana soittaessaan instrumentteja ristiin ja erikoisissa asennoissa. Jos katsot tänään yhden ainoan Youtube-videon, ni tämä on potentiaalinen vaihtoehto.