Tätä ei näe joka häissä – morsiusneito pukeutui tyrannosaurukseksi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikkien hääjuhlien ei tarvitse olla samasta puusta veistettyjä. Seremonia voi muuttua ainutlaatuiseksi esimerkiksi jonkun juhlavieraan epätyypillisen asuvalinnan ansiosta.

Deanna Adams oli kertonut morsiusneitonaan toimivalle siskolleen Christinalle, että tämä voisi pukeutua häihin kuin vain itse haluaisi. Christina otti kehotuksen kirjaimellisesti. Hän puki hääjuhliin päällensä puhallettavan tyrannosaurus-puvun.

Facebookissa jaetussa kuvassa dinosaurukseksi pukeutunut Christina seisoo onnellisen hääparin vieressä kukkakimppu kädessään. Hauskasta kuvasta tuli nopeasti viraalihitti, ja sitä on jaettu uudelleen jo yli 35 tuhatta kertaa.

 

When you're maid of honor and told you can wear anything you choose…I regret nothing 🤪

Publiée par Christina A. Meador sur Samedi 10 août 2019