Ariana Grande esiintyy Helsingissä – keikalla äärimmäisen tarkat turvatoimet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tämän hetken suurimpiin poptähtiin lukeutuva Ariana Grande esiintyy 5. lokakuuta ensi kertaa Suomessa. Sosiaalisessa mediassa on hämmästelty Helsingin Hartwall Arenalla järjestettävän tapahtuman tiukkoja turvatoimia.

Live Nation Finland julkaisi tiedotteen, jossa opastetaan Ariana Granden keikalle saapuvia. Kaiken mukana olevan omaisuuden on oltava joko läpinäkyvässä kirkkaassa muovilaukussa tai pakastepussissa.

Kiellettyjä esineitä ovat sen sijaan esimerkiksi perinteiset reput, laukut ja käsilaukut, joiden sisältö ei näy ulkopuolelle. Läpinäkyviäkin laukkuja voi olla mukana vain yksi kappale. Niiden maksimikoko on 30 x 15 x 30 senttiä.

Turvatoimien taustalla on Manchesterissa vuonna 2017 tapahtunut terrori-isku. Tuolloin Ariana Granden konsertissa räjähti 23 ihmisen hengen vaatinut pommi. Tapauksen jälkeen turvatoimia on tiukennettu kaikissa tähden esiintymisissä rankalla kädellä.

PÄIVITYS: Artikkelia on korjattu. Alunperin siinä kerrottiin virheellisesti, että Ariana Grande esiintyisi Helsingissä jo syyskuussa. Oikea keikkapäivä on kuitenkin 5.10.2019.

‼️Tärkeää tietoa Ariana Grande: Sweetener World Tour, Hartwall Arena 5.10.2019 -konsertin käytännön järjestelyistä:…

Publiée par Live Nation Finland sur Mercredi 4 septembre 2019