Bailupaatin Stara VIP loppuunmyyty – jäljellä enää muutamia hyttejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime syksynä Itämeren aalloilla villinnyt Bailupaatti saa jatkoa 26. lokakuuta, kun Turusta irtautuu laivallinen juhlakansaa nauttimaan kotimaisista ykköstähdistä. Nyt risteilyn Stara VIP -paketit on loppuunmyyty, ja muita lippupaketteja laivalle on jäljellä enää muutamia.

Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo

Bailupaatille on jäljellä vielä hieman deluxe, premium ja b-luokan hyttejä, jotka nekin tullaan nykyisellä vauhdilla myymään loppuun jo ennakkoon. Esiintymässä Bailupaatilla nähdään muun muassa Nikke Ankara, Petri Nygård, Portion Boys, Lukas Leon, Aste, Rosvosektori ja Ollie.

Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo
Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo
Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo