Povipommi Coco teki hurjan spagaatin – häviävän pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohumalli ja räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin aloitti malliransa yli 20 vuotta sitten ollessaan 18-vuotias teinityttö. Nainen on sittemmin kertonut keksineensä suurikokoisen takapuolen esittelyn jo kauan ennen Kim Kardashanin läpimurtoa.

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka perheenäiti Coco esitteli alla nähtävässä arkistokuvassaan notkeuttaan tekemällä spagaatin pelkät bikinit yllään. Nyt sama meno on jatkunut, sillä povipommi tekee saman tempun myös tuoreessa kuvassaan. Tällä kertaa Coco poseeraa spagaatissa sohvalla häviävän pienet bikinit yllään.

Perheenäiti ja povipommi Nicole Coco Austin voitti vuonna 1998 Miss Ujena -kilpailun Meksikossa, jonka jälkeen hän aloitti työuransa Playboy-kartanossa. Sittemmin nainen on nähty muutamissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Vuonna 2008 hän poseerasi Playboy-lehden sivuila. Nainen on naimisissa räppäri Ice-T:n, eli Tracy Lauren Marrow’n, kanssa. Pariskunnalla on Chanel-niminen tytär.