JVG teki historiaa! Ensimmäinen 20 miljoonan kuuntelun suomenkielinen biisi Spotifyssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu rap-parivaljakko JVG on rikkonut 20 miljoonan kuuntelun rajan Spotifyssa Tarkenee-kappaleellaan. Kyseessä on ensimmäinen suomenkielinen biisi, jonka kuuntelukerrat ylettyvät moisiin lukuihin. Kappaleen tarina on kuitenkin vielä jatkumassa.

Tammerfest 2019, JVG, Kuva: Stara

JVG:n Spotify-saavutuksesta uutisoi ensimmäisenä Listablogi. Tarkenee-hitti julkaistiin jo vuonna 2015. Yhtyeen virallista musiikkivideota on katsottu Youtubessa lähes 12,5 miljoonaa kertaa. Alkuvuodesta julkaistun Ikuinen vappu -kappaleen kuuntelumäärä on ylittänyt jo 13 miljoonan kerran, joten siitä on näillä näkymin tulossa vähintään yhtä suosittu.

Tammerfest 2019, JVG, Kuva: Jussi Eerola Photography

Tarkenee-kappale tulee myös jatkossa tutuksi miljoonille ihmisille ympäri maailmaa, sillä hitti on ensimmäinen suomenkielinen kappale NHL-pelisarjan maailmanlaajuisella soundtrackilla. JVG:n Tarkenee soi pelin päävalikossa pohjoismaisissa PlayStation 4 ja XBOX One -konsoleissa. EA SPORTS NHL 19 julkaistaan 14. syyskuuta.