Mitä ihmettä? Marika Fingerroos keinui alastomana leikkipuistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen melko aktiivisesti kuviaan ja videoitaan.

View this post on Instagram

Huh tätä hellettä🌞. Nyt vilvoittelemaan 💦

A post shared by marika.fingerroos (@marika.fingerroos) on

Tällä kertaa Marikan kuva aiheuttaa hieman hämmennystä, sillä hän poseeraa uimarannan yhteydessä olevassa lasten leikkipuistossa täysin alastomana. Alastonposeeraukseen selviää myös syy, sillä kyseessä on lehtikuvaukset. Aika näyttää minkä lehden sivuilla Marika nähdään poseeraamassa alastomana esimerkiksi lasten hämähäkkikeinussa.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.