Heidi Klumille lahjaksi pala Berliinin muuria – tunteikas hetki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien veteraaniosastoa jo nykyisin edustava Heidi Klum on jo lopettanut varsinaisen aktiiviuransa, mutta poseeraa kuitenkin edelleen paitsi sosiaalisessa mediassa välillä myös mainoksissa. Viime kesänä hän avioitui upeissa satuhäissä.

Nyt Heidi on paljastanut saaneensa tuoreelta aviomieheltään poikkeuksellisen lahjan. Rekka toi nimittäin perheen kotiin suuren palasen aitoa Berliinin muuria. Kuvan yhteydessä Klum kertoo, että hänen aviomiehensä syntyi muurin takana Itä-Berliinissä neljä viikkoa ennen muurin kaatumista vuonna 1989. Muurin murtuminen mahdollisti miehen varttumisen vapaassa länsimaisessa kulttuurissa, joka poikkesi merkittävästi muurin aikaisesta DDR:stä. Nyt muurin pala saa kunniapaikan perheen puutarhassa.

Taannoin paljastui, että räppäri Drake oli aikoinaan pyytänyt treffeille supermalli Heidi Klumia. Hän lähestyi Heidiä viestillä, johon mallikaunotar ei kuitenkaan vastannut. Myöhemmin Klum kertoi räppärin olleen myöhässä viestinsä kanssa, sillä huippumalli oli juuri tavannut nykyisen sulhasensa, Tokio Hotel -kitaristi Tom Kaulitzin.