Heidi Klumille lahjaksi pala Berliinin muuria – tunteikas hetki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien veteraaniosastoa jo nykyisin edustava Heidi Klum on jo lopettanut varsinaisen aktiiviuransa, mutta poseeraa kuitenkin edelleen paitsi sosiaalisessa mediassa välillä myös mainoksissa. Viime kesänä hän avioitui upeissa satuhäissä.

View this post on Instagram

Today a special gift from my husband arrived… a piece of the Berlin Wall that had separated East & West Berlin for 28 years. My husband was born behind the wall on the East Berlin side 4 weeks before it was torn down in 1989. This allowed him to grow up in a Germany that was unlike the country his own parents had grown up in… He was able to experience freedom and joy and creativity and art and hope. Every morning, I will look at this beautiful piece in my garden with the knowledge that walls do not need to be built… they need to come down. ✌🏻☮️❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Nyt Heidi on paljastanut saaneensa tuoreelta aviomieheltään poikkeuksellisen lahjan. Rekka toi nimittäin perheen kotiin suuren palasen aitoa Berliinin muuria. Kuvan yhteydessä Klum kertoo, että hänen aviomiehensä syntyi muurin takana Itä-Berliinissä neljä viikkoa ennen muurin kaatumista vuonna 1989. Muurin murtuminen mahdollisti miehen varttumisen vapaassa länsimaisessa kulttuurissa, joka poikkesi merkittävästi muurin aikaisesta DDR:stä. Nyt muurin pala saa kunniapaikan perheen puutarhassa.

Taannoin paljastui, että räppäri Drake oli aikoinaan pyytänyt treffeille supermalli Heidi Klumia. Hän lähestyi Heidiä viestillä, johon mallikaunotar ei kuitenkaan vastannut. Myöhemmin Klum kertoi räppärin olleen myöhässä viestinsä kanssa, sillä huippumalli oli juuri tavannut nykyisen sulhasensa, Tokio Hotel -kitaristi Tom Kaulitzin.

Uusimmat