Kurvitar Jordyn Woods liian pienissä bikineissä – kuvasi silti itseään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kylie Jennerin paras ystävä Jordyn Woods vieroitettiin taannoin Kardashianien lähipiiristä vehdattuaan Khloe Kardashianin miehen kanssa. 21-vuotias Woods oli asunut Kylie Jennerin hulppeassa vierastalossa nauttien ystävänsä tarjoamista ylellisyyksistä ja väitteiden mukaan suudellut Tristan Thompsonin kanssa.

View this post on Instagram

💛

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Nyt Jordyn on esitellyt vartaloaan peilin edessä, mutta sitä ennen hän oli pukenut ylleen kurvikkaalle vartalolleen liian pienet keltaiset bikinit.

View this post on Instagram

one more time Swimsuit @mattecollection 💕

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Kardashianin perheen kanssa syntyneen kohun myötä luultiin, että Jordyn Woodsin taru julkisuuden parrasvaloissa olisi nopeasti ohi, mutta nyt näyttää käyvän toisin. Woods nimittäin kiinnitettiin taannoin tubettaja ja laulaja Justin Robertsin Way Too Much -musiikkivideon tähdeksi. Videolla esiintyvät naiset esittävät nukkeja, jotka pakenevat tehtaalta.