Ihastuttava viraalivideo leviää – moottoripyöräilijä pelasti kissanpennun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lähes kenen tahansa herkkä puoli tulee esiin siinä vaiheessa, kun hän näkee viattoman eläimen pulassa. Tuoreella viraalivideolla motoristi rientää pää kolmantena jalkana auttamaan apua tarvitsevaa kissanpentua.

Kypäpäräkameran tallentamalla videolla ranskalainen mies on ajamassa moottoripyörällään, kun hän näkee jotain odottamatonta. Mies pysäyttää pyöränsä tien laitaan ja menee tarkastamaan tilanteen. Paikalle saapuu myös autolla liikkeellä ollut toinen mies.

Keskellä autotietä kyhjötti pieni oranssin värinen kissanpentu, jonka motoristi nappaa syliinsä. Independent-lehden mukaan moottoripyöräilijä kertoi olevansa allerginen, mutta onneksi autolla liikenteessä oleva mies kykeni ottamaan pienen kissanpennun mukaansa.