Miksi ihmiset pakenevat kolaripaikoilta? Poliisi etsii nyt Savonlinnassa törmännyttä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi joutuu etsimään lähes viikottain kolaripaikoilta poistuneita henkilöitä yleisövihjeiden avulla. Ihmiset eivät kanna vastuutaan tai virheitään, vaan lähtevät karkuun ennen viranomaisten saapumista. Näin kävi tällä viikolla myös Savonlinnassa.

Savonlinnassa tapahtui maanantaina illalla kello 20:20 kahden henkilön yhteentörmäys. Poliisi kertoo, että onnettomuudessa oli osallisena ainakin yksi polkupyöräilijä. Törmäys tapahtui Nojamaanlehdentie 65 osoitteen kohdalla.

Paikalta poistunutta henkilöä pyydetään ilmoittautumaan Savonlinnan poliisiasemalle. Viranomaiset pyytävät myös silminnäkijähavaintoja törmäyksestä. Ilmoitukset voi tehdä soittamalla puhelinnumeroon 0295 415 400.