Savonlinnan suloinen silikonibeibe – yli puoli miljoonaa seuraajaa Instagramissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänellä on jo yli puoli miljoonaa seuraajaa.

Savollinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa.

Suomessa asuva nainen ei kalpene kansainvälisten glamourmallien rinnalla. Hänen naapurintyttöä muistuttava ulkonäkönsä on monen pakkelikerroksiin kyllästyneiden mieleen. Hän ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.