Taylor Swift lahjoittaa 10 000 dollaria syöpäsairaalle teinille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taylor Swift julkaisi juuri tuoreen Lover-albuminsa, joka nousi odotetusti Billboard-listan ensimmäiselle sijalle. Nyt tähti on päättänyt antaa rahojaan hyvään tarkoitukseen.

Swift lahjoitti 10,000 dollaria 16-vuotiaan Trinity Fosterin GoFundMe-varainkeruusivulle. Trinity sairastaan osteosarkoomaa, harvinaista ja vaikeaa syöpää.

– Trinity, näin kuvan sairaalahuoneessa pitämistäsi albumini julkaisubileistä. Haluan kiittää sinua ystävällisyydestä ja tukemisesta! Toivon voivani halata sinua pian, mutta ennen sitä halusin lähettää sinulle lahjoituksen ja rakkauttani, Swift kirjoitti.

Ennen Taylor Swiftin lahjoitusta Trinityn sairaanhoitokuluihin oli kerätty 4,000 dollaria. Tähdellä on henkilökohtaista kokemusta syövästä lähipiirissään. Hänen tuore Soon You’ll Get Better -kappaleensa kertoo Swiftin äidin kamppailusta syöpää vastaan.