ASAP Rockya Ruotsissa puolustanutta asianajajaa ammuttu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri ASAP Rockya hänen taannoin Ruotsissa puolustanutta asianajaja Henrik Olsson Liljaa on ammuttu. Luodit osuivat häntä päähän ja rintaan.

Asianajaja oli poistumassa Tukholmassa sijaitsevasta kodistaan, kun rappukäytävässä odotellut asemies ampui häntä. Liljan tämänhetkinen tila ei ole tiedossa. Forbes-lehden mukaan hän kuitenkin soitti itse poliisille tapahtuneen jälkeen.

Ampuja pakeni paikalta mustalla autolla. Poliisit ovat sittemmin pidättäneet tapaukseen mahdolliseti liittyen niin ikään asianajajana työskentelevän naisen. Häntä on aikaisemmin kielletty ottamasta yhteyttä Liljaan.

Henrik Olsson Lilja toimi ASAP Rockyn asianajajana Tukholman poliisin pidätettyä hänet pahoinpitelystä epäiltynä. Varsinaisessa oikeudenkäynnissä tähteä edusti toinen asianajaja.