Nettihuijaus leviää: Clint Eastwoodin väitetään kuolleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa leviää päivittäin suuria määriä perättömiä väitteitä ja suoranaisia valeuutisia, joista osa liittyy tunnettujen Hollywood-tähtien kuolemantapauksiin. Jotkut supertähdet on ehditty julistaa verkossa kuolleeksi jo useaan otteeseen. Nyt verkossa leviää perätön väite Clint Eastwoodin kuolemasta.

Useilla eri sivustoilla ja monissa sosiaalisen median päivityksissä väitetään parhaillaan, että suosittu ohjaaja ja näyttelijälegenda Clint Eastwood olisi menehtynyt. Tieto ei kuitenkaan pidä paikkaansa ja on ehditty kumota jo useassa lähteessä perättömänä.

89-vuotias Clint Eastwood on yhdysvaltalainen näyttelijäveterani, joka teki kansainvälisen läpimurron elokuvassa Likainen Harry. Jättihitti sai myöhemmin peräti neljä jatko-osaa. Hänen muita ikonisia elokuviaan ovat Pako Alcatrazista ja Armoton. Neljä Oscar-palkintoa pitkällä ja monipuolisella urallaan voittanut Eastwood on näytellyt noin 80 elokuvassa ja viime vuosina hän on menestynyt myös ohjaajana.