Big Brotherista ensimmäisenä häädetty murtui kyyneliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brotherin viikko sitten alkaneen tuotantokauden ensimmäinen häätöäänestys on suoritettu, ja ensimmäinen asukas sen seurauksena poistettu talosta. Kerroimme jo aiemmin kuinka nimeämisissä kolme asukasta joutui häätöäänestykseen. He olivat Tarina, Timo ja Emma.

Tänään heistä passitettiin katsojaäänestyksen perusteella kotiin Emma. Hän murtui kyyneliin saatuaan tietää kohtalostaan. Asukkaille Emman lähtö oli kova paikka, vaikka jo ennakkoon oli tiedossa, että joku joutuu poistumaan.

– Hyvä puoli tässä on nyt se, että voidaan vaan pestä meikit pois ja mennä nukkumaan. Koska eihän tässä voi jäädä rypemään, BB-Mira totesi muille asukkaille takapihalla.

Asukkaiden päästyä sisään oli Big Brother lähettänyt heille postia. Kirjeessä oli Emmasta muistona tarrakuva, jonka asukkaat saivat kiinnittää BB-talon seinälle.

Taloon toiseksi viimeisenä viikko sitten astellut asukas oli 29-vuotias helsinkiläinen muotialan opiskelija Emma. Keuruulla syntynyt ja ikuiseksi keuruulaiseksi tunnustautuva Emma kertoi olevansa hyvä manipuloimaan ihmisiä. Hän harrastaa drag queen -musiikkivideoiden tekemistä, eikä omien sanojensa mukaan koskaan siivoa tai tee ruokaa. Emmaa ärsyttävät tylsät ja tyhmät ihmiset, joita hän ei siedä. Itse hän kertoo olevansa aina oma itsensä.