Britney Spearsin isä poliisitutkinnassa – syytetään lastenlasten pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Britney Spearsin ex-mies Kevin Federline on syyttänyt entistä appiukkoaan ja lastensa isoisää Jamie Spearsia pahoinpitelystä. Federline on ilmoittanut poliisille Jamie Spearsin koskeneen hänen 13-vuotiasta Sean-poikaansa väkivaltaisesti elokuun lopulla.

Kevin Federlinen ja Britney Spearsin kaksi yhteistä poikaa, 13-vuotias Sean ja 12-vuotias Jayden James olivat olleet isoisällään kylässä. Kevin Federline meni poliisilaitokselle 25. elokuuta tekemään ilmoituksen Jamie Spearsista, jonka epäiltiin murtautuneen pojan huoneeseen ja ravistelleen häntä väkivaltaisesti. Pojat olivat viettäneet koko viikonlopun isoisällään, The Blast kertoo.

TMZ-lehden saamien tietojen mukaan Sean-pojassa ei ollut ulospäin näkyviä vammoja. Venturan poliisit tutkivat parhaillaan, riittävätkö todisteet syytteiden nostamista varten. Jamie Spears on määrätty lastenlasten lähestymiskieltoon. Kevin Federline taisteli alkuvuodesta elatusmaksujen suuruudesta, kun poikien lähihuoltajana toimiva Federline halusi lisää rahaa Britneyn varallisuutta hoitavalta Jamie Spearsilta.