The Rock paljasti miten selättää aikaeroväsymyksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toimintatähti Dwayne ”The Rock” Johnson on saavuttanut lihaksikkaan vartalonsa sitkeällä treenaamisella ja omistautumisella. Hän kuntoharjoittelee kaikkialla minne menee, ja nyt mies vinkkaa parhaimmat kikkansa aikaerorasituksen selättämiseen.

The Rock selvittää jokaisessa matkakohteessa parhaan mahdollisen kuntosalin, jonne hän kirjautuu treenaamaan mahdollisimman nopeasti. Syy on se, että mies omaksuu paikallisen ajan ja kehosta tulee heti tuottavampi. Aikaeroväsymys voi nakertaa hyvinvointia, mutta kunnon treeni auttaa sopeutumisessa nopeammin.

Dwayne The Rock Johnson on jälleen vuoden eniten tienannut näyttelijä. Hän on Hollywood-tähtien listan ensimmäisellä sijalla 89,4 miljoonalla dollarillaan. The Rock on parhaillaan markkinointikiertueella Kiinassa.