Tiktakin Petra rannalla – treenaaminen näkyy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 1999 huippusuosioon noussut Tiktak-yhtye täytti tänä vuonna 20 vuotta. Petran, Empun, Mimmun, Tuulin, Nooran ja Nean yhtye julkaisi ensimmäisen singlensä Sekoitat mun maailman toukokuussa 1999, jolloin osa heistä oli vasta 13-vuotiaita. Viime vuosina Petra on tehnyt menestyksekästä soolouraa.

Selviytyjät-realitysarjassa televisiossa seikkaileva Petra nähdään tällä kertaa sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan kuvassa käyskentelemässä rannalla. Kuvan perusteella näyttää selvältä, että Petra oli Selviytyjät-kilpailussa huippukunnossa ainakin fyysisesti.

Viime vuonna yli kymmenen vuoden hiljaiselon jälkeen paluun festarilavoille tehneen Tiktakin uralle on mahtunut lukuisia hittejä, kuten Heilutaan, Satuprinsessa, Kyyneleet, Tuuleksi taivaanrantaan ja Tänä yönä taivaaseen. Yhtye lopetti keikkailun vuonna 2007, kunnes kesä 2018 toi bändin jälleen keikkalavoille yli vuosikymmenen tauon jälkeen.