Britney Spearsin psykiatri kuoli – huoltajuuskiista edelleen käynnissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britney Spears on ollut viime kuukausina jälleen otsikoissa mielenterveysongelmien vuoksi. Nyt tähteä hoitanut lääkäri on yllättäen kuollut. Psykiatri Timothy Benson kuoli elokuun lopussa Kaliforniassa.

Lääkärin tarkkaa kuolinsyytä ei ole paljastettu, mutta TMZ-sivuston mukaan taustalla oli aivovaltimopullistuma. Lääkärin kuolema tapahtui tähden huoltajuuskiistan ollessa edelleen käynnissä.

Britney Spearsin äiti on kyseenalaistanut tähden isän, Jamie Spearsin kyvyn toimia hänen holhoojanaan. Äiti ei myös usko Britneyn saaneen oikeanlaista lääkitystä ongelmiinsa. Oikeuden määräämä arvioija on viimeisten kolmen kuukauden ajan tarkkaillut Britneyn saamaa hoitoa. Hänen on määrä luovuttaa raporttinsa aiheesta tuomarille seuraavien 10 vuorokauden kuluessa.