Netin syövereistä: Mies soitti Metallicaa dildoilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Trash-metallin helmi, Metallican Enter Sandman, on coveroitu ja soitettu lukuisilla eri tavoilla. Esittelemme nyt yhden ikimuistoisimmista versioista, joissa Lars Ulrichin osuus on korvattu seksivälineillä.

Netissä kiertää viraalina yli 1,5 vuotta sitten julkaistu video, jolla nähdään dildoilla suoritettua rumpujen soitantaa. Miehen sukupuolielintä muistuttavat seksivälineet heiluvat vimmatusti riffin ja soolon taustarytmiä luoden. Silikonidildot kumahtavat rumpuihin komeasti.

Videon julkaissut 66Samus on luonut myös muita versioita tunnetuista kappaleista. Hän on muun muassa julkaissut aikoinaan Star Warsin tunnarin, mikä on soitettu pieruilla. Dildorumpu-Metallicaa on kuunneltu 1,7 miljoonaa kertaa Youtubessa.