Miljonäärin lomavideosta someraivo – läpsii bikinipeppuja musiikin tahdissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen miljonääri Gianluca Vacchi tunnetaan vauhdikkaana juhlijana, joka ei kohuja väistele. Nyt hän on saanut niitä yhden lisää julkaisemalla Instagramissa lomavideonsa, joka aiheutti heti someraivoa varsinkin feministien keskuudessa.

Videollaan Gianluca Vacchi nähdään yksityisellä huvijahdillaan, jossa hän on tehnyt eräänlaisen musiikkivideon yhdessä neljän bikinimallin kanssa. Videon alussa hän laulaa musiikkikappaletta uimahyppyihin tarkoitettujen portaiden yläpäässä, kunnes laskeutuu sieltä alas ja läpsyttelee käsillään bikinimallien takapuolia.

Mallikaunottaret makaavat vatsallaan bikineissä, ja peppujen läpsyttely Becky G:n Moves-kappaleen tahdissa on nyt aiheuttanut pahaa mieltä. Videolla on jo 6,4 miljoonaa katselua yksin Instagramissa.

Video on saanut myös kiitosta, mutta pääosin kommentit ovat olleet suivaantuneita videon väitetyn seksismin vuoksi. Muutama päivä myöhemmin Vacchi vastasi kritiikkiin videolla, jossa hän on pukeutunut naiseksi, jota miehiksi pukeutuneet mallikaunottaret läpsivät.