Amanda Bynes liittyi Instagramiin – esittelee pinkkiä hiustyyliä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär Amanda Bynes oli taannoin vielä kovassa nousussa oleva Hollywood-tähti, kunnes joutui rappiolle. Tähti herätti runsaasti kohua esimerkiksi haukkumalla eturivin julkkiksia kovasanaisesti sosiaalisessa mediassa. Hän on sittemmin pitänyt matalaa profiilia yhteisöpalveluissa.

Nyt Amanda Bynes kertoo liittyneensä takaisin Instagramiin. Nainen on julkaissut alle vuorokaudessa neljä kuvaa, joissa hän esittelee muun muassa uutta hiustyyliään. Vaaleaverikkö on värjännyt hiuksensa kirkkaan pinkiksi.

Amanda Bynes on kärsinyt päihdeongelmista ja mielenterveyttä horjuttaneista sairauksista. Hän valmistui hiljattain Orange Countyssa sijaitsevasta Fashion Institute of Design & Merchandising -oppilaitoksesta. 33-vuotias nainen on viettänyt pitkiä aikoja suljetuissa hoitolaitoksissa.

View this post on Instagram

😘

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on