Lena Meyer-Landrut kylpyhuoneessa – herutuskuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2010 Euroviisut voittanut Saksan edustaja, 28-vuotias Lena Meyer-Landrut, on viettänyt jo vuosien ajan hiljaiseloa kansainvälisestä julkisuudesta. Voittonsa jälkeen hän aiheutti kohua, kun hänen 18-vuotiaana tekemänsä nakuvideo päätyi verkkoon.

Viime aikoina Lena on nähty harvakseltaan kansainvälisessä julkisuudessa, vaikka Saksassa hän on usein otsikoissa. Nyt Meyer-Landrut nähdään hänen itsensä julkaisemassa kuvassa poseeraamassa kylpyhuoneessa vain alusvaatteet yllään.

Satellite-kappaleellaan viisuvoiton ottanut Lena Meyer-Landrut päätyi Saksan viisukarsintoihin alunperin vahingossa surffailtuaan netissä ja ilmoittauduttuaan mukaan karsintoihin hetken mielijohteesta. Lena täytti viikkoa ennen Euroviisuja 19 vuotta. Kohuttuja nakukuvia ikuistettaessa hän oli vielä 17-vuotias.