Snickers vaihtaa nimensä – syynä juhlavuosi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille vuosikymmenten varrella tutuksi tullut suklaapatukka Snickers vaihtaa nimensä. Syynä on suklaapatukan juhlavuosi, sillä Snickers lanseerattiin 30 vuotta sitten. Varsinainen patukka on kuitenkin sitä vanhempi, ja siihen liittyy myös nimen vaihtaminen.

Marathon Snickers

Alunperin Snickers-patukan nimi oli Marathon, joksi patukan nimi vaihdetaan nyt tilapäisesti juhlavuoden kunniaksi. 30 vuotta sitten alkuperäinen nimi Marathon sai väistyä Snickersin tieltä. Taustalla oli Mars-yhtiön halu myydä tuotetta samalla nimellä ympäri maailmaa.

Vanhalla nimellä tehtäviä patukoita tulee myyntiin vain kolmen kuukauden ajaksi, ja Suomeen saakka niitä ei välttämättä tule lainkaan. Marathonin tavaramerkki ehti jo raueta Britanniassa, mutta nyt se on rekisteröity uudelleen. Aika näyttää jatkaako Mars-yhtiö patukoiden tekemistä tuolla nimellä.