Teini varasti rahaa vanhempiensa luottokortilla – yritti murhauttaa heidät

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa asuva 17-vuotias tyttö on pidätetty murhan tilaamisen suunnittelemisesta epäiltynä. Hänen uskotaan suunnitelleen vanhempiensa tapattamista. Alyssa Michelle Hatcher varasti vanhempiensa tililtä 1.500 dollarin heidän luottokortillaan.

Hän yritti ensin saada ystävänsä murhaamaan vanhempansa 400 dollarilla. Kun se ei onnistunut, maksoi hän toiselle henkilölle 900 dollaria samasta teosta. Alyssan poikaystävä kertoi poliisille nähneensä tytön huumetalona tunnetussa rakennuksessa.

Hän oli kertonut siellä haluavansa tappaa vanhempansa. Alyssa ehti kuitenkin jäämään kiinni ennen teon toteuttamista. Teini myönsi myöhemmin poliisille maksaneensa kahdelle henkilölle rahaa, jotta nämä murhaisivat hänen vanhempansa. Hän oli myös käyttänyt varastettuja rahoja kokaiinin ostamiseen, uutisoi CNN.