Pariskunta kiinni rattijuopumuksesta – alkoivat harrastaa seksiä poliisiautossa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Rattijuopumuksesta pidätetty pari päätti pitää hauskaa matkallaan poliisiasemalla. Viranomaisten yllätykseksi he harrastivat seksiä auton takaosassa. Yhdysvaltojen Floridassa asuvat Aaron Thomas ja Megan Mondanaro pysäytettiin heidän ajeltua holtittomasti moottoripyörillä ilman valoja.

Alkoholilta haissut pari pidätettiin ja laitettiin poliisiauton takaosaan. Matkan aikana tunnelma kuumeni. Pidätetyt alkoivat riisua vaatteitaan ja lopulta harrastaa seksiä. Poliisin mukaan he joutuivat keskeyttämään puuhat pariskunnan ollessa kirjaimellisesti housut kintuissaan.

Aaron onnistui välikohtauksen aikana karkaamaan hetkellisesti poliisiautosta. Hänet saatiin kuitenkin pian kiinni. Poliisin vanhoiksi tutuiksi kuvailtua pariskuntaa syytetään rattijuopumuksesta ja sukupuolielinten paljastamisesta, uutisoi Miami Herald.