Videolla kaikki menee pieleen – ärsyttävätkö nämä pikkuasiat sinuakin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Arki on parasta silloin, kun se niin sanotusti rullaa omalla painollaan eteenpäin. Siihen ei tarvitse silloin nähdä suunnatonta vaivaa tai taistella, että saisi asiat etenemään jouhevasti. Toisinaan elämään tulee pieniä takapakkeja.

Nettiin on julkaistu video, jolla näytetään pieleen meneviä asioita. Niitä ovat juoman läikkyminen, teippirullan pään katoaminen ja tarran repeäminen. Ärsyttävät ja pienet vastoinkäymiset kuuluvat elämään.

Ihmisten ei kuitenkaan kannata antaa pikkuasioiden pilata koko päivää. Vaikka kuulokkeiden johdot olisivat solmussa ja lyijykynästä katkeaisi terä, voi päivän aikana edelleen tapahtua lukuisia hyviä asioita. Slivki Show’n julkaisema video on kuin yksi iso maanantai.