Mies kerjäsi olutrahaa urheiluottelussa – sai yli 18 000 euroa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Urheiluottelussa pitelemässään kyltissä olutrahaa pyytänyt mies on saanut enemmän kuin halusikaan. Hän sai lyhyessä ajassa lahjoituksia 20 000 dollarin, eli noin 18 000 euron edestä.

Yhdysvaltojen Iowassa asuva Carson King piteli amerikkalaiseen jalkapallon College GameDay ottelussa kylttiä, jossa hän kertoi tarvitsevansa Busch Light -olutta. Alapuolella olivat hänen Venmo-tilinsä tiedot.

Rahaa alkoi virrata tilille enemmän kuin King oli uskonut. 600 dollarin kohdalla hän totesi rahoille olevan parempaakin käyttöä kuin olut. Mies päätti CNN-uutissivuston mukaan lahjoittaa rahat paikalliselle lastensairaalalle.

Kun tieto hyväntekeväisyyssuunnitelmista levisi, lahjoittivat myös Busch Light ja Venmo rahaa tempausta varten. Kerätty summa kohosi sen ansiosta 20 000 dollarista lähes 60 000 dollariin, eli noin 54 000 euroon.