Karen Havaryn bileasu paljastava – tätä mekkoa et pukisi yllesi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina epäluonnollisen kurvikkaat naiset ovat saaneet merkittävästi jalansijaa viihdealalla, sillä esimerkiksi Kim Kardashian ja Nicki Minaj ovat ällistyttäneet kerta toisensa jälkeen valtavilla takapuolillaan ja tiimalasivartaloillaan. Taannoin he saivat haastajan 20-vuotiaasta Karen Havarystä.

View this post on Instagram

Your Barbie 🦄💕

A post shared by 𝐊𝐀𝐑𝐄𝐍 𝐇𝐀𝐕𝐀𝐑𝐘 𝐑𝐄𝐀𝐋 👁‍🗨 (@havaryk) on

Karen on nähtu somekuvissa usein esittelemässä luonnottoman suurta takapuoltaan, joka on peräisin kuin sarjakuvista. Vahvasti kauneusleikkauksilla tuunattu Karen nähdään nyt kuitenkin poikkeuksellisesti esittelemässä kurvikasta vartaloaan bileasussa, johon harva uskaltaisi pukeutua. Se nimittäin paljastaa rinnat ja paljon muutakin. Siksi Havary on joutunut teippaamaan nänninsä piiloon.