Pikkutyttö täytti huulirasvapurkin juustolla – some repesi riemusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsilla on ajoittain ideoita, joita aniharva aikuinen voisi saada. Usein lasten ideat ovat sellaisia, joita moni aikuinen voi seurata vain kateellisena vierestä. Nyt eräs yhdeksänvuotias pikkutyttö on keksinyt juuri sellaisen, sillä hän oli täyttänyt tyhjät huulirasvaputkilot juustolla ja ottanut ne kouluun evääksi.

Tapauksesta tuli kansainvälinen nettihitti, kun tytön toimittajana työskentelevä äiti Valerie Schremp Hahn paljasti tempauksen sosiaalisessa mediassa. Päivitys sai valtaisan suosion, ja ihmiset ovat todenneet keksinnön olevan nerokas. Eräs kommentoinut totesi nauraneensa kuvan nähtyään ”kasvonsa pilalle”. Tytöstä tuli nopeasti paikallinen julkkis, jota pyydettiin muun muassa lehtihaastatteluun.