Cara Delevingne riisui – tulos kuin vihreä domina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli Cara Delevingne tunnetaan näyttävän ulkonäkönsä lisäksi myös monilahjakkuutena, joka on tavoitellut laulajan uraa ja näytellyt muutamissa elokuvarooleissakin. Delevingne tunnettiin kauan pitkistä hiuksistaan, mutta nyt nainen on jo jonkin aikaa viihtynyt lyhythiuksisena.

View this post on Instagram

Some call me Green solo, others Yoda. @savagexfenty #savagexfentyshow

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Avoimesti bi-seksuaali brittimalli Cara Delevingne nähtiin maaliskuussa kuhertelemassa Michael Jacksonin tyttären, Paris Jacksonin kanssa. Sittemmin 26-vuotias nainen on kuitenkin alkanut tapailemaan 28-vuotiasta näyttelijää Ashley Bensonia. Nyt Cara nähdään poseeraamassa dominamaisissa kuvissa yhdessä muun muassa Rihannan kanssa.

Ashley Benson on tunnettu etenkin Valehtelevat viettelijät -televisiosarjasta, jossa hän on näytellyt Hanna Marinin roolia jo seitsemän vuoden ajan. Benson ja Delevingne on Women’s Health -sivuston mukaan nähty tänä vuonna huhtikuusta lähtien useaan otteeseen yhdessä käsikkäin.