Järjetön väkivaltailmiö leviää lasten keskuudessa – pojan kivekset pelastettiin hätäleikkauksella

Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalla on levinnyt viime vuosina useita täysin järjettömiä väkivaltaisia ilmiöitä, jotka leviävät yleensä verkon kautta lasten ja nuorten keskuudessa. Tuorein väkivaltainen ilmiö on niin sanottu Bangc**k, joka viittaa lausuttaessa Thaimaan pääkaupunkiin ja iskun saavaan pojan sukuelimeen.

Britanniassa erittäin huolestuttavalla tavalla leviävässä ilmiössä lapsi tai nuori kysyy toiselta Thaimaan pääkaupunkia. Kun vastaus on Bangkok, saa uhri iskun jalkoväliinsä. Daily Mail uutisoi eilen kuinka yksi tällaisen väkivallan uhriksi joutunut oli Hartlepoolissa asuva 12-vuotias Bailey Summers, joka kiidätettiin hätäleikkaukseen kivesten pelastamiseksi.

Summers jouduttiin lehden mukaan leikkaamaan kiireesti ilman nukutusta, kun lääkärit yrittivät pelastaa mitä pelastettavissa vielä oli. Pojan äidin mukaan tämä kirkui täyttä kurkkua leikkauksen aiheuttamasta tuskasta.

Äiti oli jo allekirjoittanut asiakirjan, jonka myötä lääkärit olisivat saaneet poistaa kivekset, ellei niitä olisi saatu pelastettua. Leikkaus ilmeisesti onnistui, mutta poika joutuu liikkumaan seuraavat viikot pyörätuolilla. Äidin mukaan bangc**k-väkivalta on nykyisin päivittäistä Britanian kouluissa.