Alanis Morissette julkaisi imetyskuvansa somessa – ei peittele luonnollista asiaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Alanis Morissette on nykyisin kolmen lapsen perheenäiti, joka synnytti taannoin nuorimman lapsensa. Raskausaikana Alanis kohahdutti julkaisemalla alastonkuvan, jossa hän sukelsi veden alla ilman uimapukua raskausvatsaansa esitellen.

Nyt Morissette on kohahduttanut Instagramissa julkaisemallaan imetyskuvalla, jossa hän rintaruokkii perheen vauvaa muun perheen loikoillessa kaikessa rauhassa sängyllä. Imettäminen on Yhdysvalloissa ollut viime vuosina vastatuulessa äidinmaidonkorvikkeita valmistavien yhtiöiden vuoksi, joten laulajan kuvan on otettu vastaan ilolla.

Taannoin paljastui, että Alanis Morissetten manageri Jonathan Todd Schwartz oli varastanut häneltä viisi miljoonaa dollaria rahaa. Mies tuomittiin kuudeksi vuodeksi vankeuteen kavalluksesta. Kavallus tuli ilmi, kun Morissetten uusi manageri alkoi tutkimaan laulajan tilitietoja. Samalla selvisi, että Schwartz oli kavaltanut lisäksi kaksi miljoonaa dollaria viideltä muulta artistilta.