Ruokaraivo nousi sfääreihin – nainen löi McDonald’sin työntekijöitä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

McChicken-hampurilaisen tilannut 21-vuotias connecticutilainen nainen raivostui, koska ruoka oli valmistettu hänen mukaansa väärin. Amerikkalainen Shanelle Hanson pidätettiin, koska hän oli läpsinyt ja töninyt McDonald’s -ravintolan työntekijöitä.

Nainen oli tilannut kanahampurilaisen ajokaistalta. Hän kuitenkin säntäsi myöhemmin ravintolaan valittamaan, että ruoka oli väärin valmistettu. Nainen rynni McDonald’sin tiskin taakse, jotta voisi valmistaa hampurilaisensa itse, The Smoking Gun uutisoi.

Hän töni ja löi avokämmenellä ravintolan johtajaa kasvoihin. Johtaja on 29. viikolla raskaana. Myöhemmin Hanson myös töni toista työntekijää, joka yritti poistaa suutuspäissään ravintolassa raivonneen naisen. Hanson toimitettiin vankilaan, josta hän vapautui maksettuaan 5.000 lunnaat. Hän tullee saamaan tuomion pahoinpitelystä.