Sara Chafak ruokaili bikineissä – tätä näyttävämmin tuskin onnistuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selviytyjät-ohjelman suomalaisessa versiossa äskettäin kilpaillut ja myös todella hyvin menestynyt vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak on nykyisin aktiivinen somettaja, joka tekee kuvillaan myös liiketoimintaa. Missikaunotar julkaisee usein upeita kuviaan verkossa.

View this post on Instagram

Cheers

A post shared by SC (@sarachafak) on

Nyt Sara nähdään upeassa aurinkoisessa lomakuvassa, jossa hän nautiskelee samaan aikaan peräti kolmesta lomareissujen parhaasta puolesta, eli uimisesta, auringosta ja hyvästä ruoasta. Tätä näyttävämmin on melko vaikea ruokailla etelän lomakohteissa.

Sara Chafak kunnioitti taannoin Suomen itsenäisyyspäivää julkaisemalla sosiaalisessa mediassa arkistokuvan, jossa silloinen Miss Suomi nähtiin edustamassa Suomea Miss Universum -kilpailuissa. Monet suomalaiset varmasti muistavat vielä tuon kilpailun.