Uutuusherkku ravintolassa: Uppopaistetut jaffakeksit

Ruoka · Tim Isokivi

Iso-Britanniassa rakastetaan erilaisia uppopaistettuja herkkuja. Saarivaltion erikoisiin ruokalajeihin lukeutuvat muun muassa rasvakeittimessä käyneet pizzaviipaleet ja Mars-patukat.

Nyt Pohjois-Irlannin Antrimissa sijaitseva fish and chipsiin erikoistunut The Chippy -katuruokaravintola on lanseerannut uuden, keskustelua herättäneen herkun. Kyseessä on rasvakeittimessä friteerattu Jaffakeksi.

Jaffakeksien täytteen ja suklaan kuvaillaan sekoittuvan rasvakeittimen kuumuudessa herkullisella tavalla. Vaikka friteeratut Jaffakeksit ovat herättäneet hämmennystä jopa briteissä, ovat ne menneet Belfast Live -sivuston mukaan hyvin kaupaksi.

 

Would you try one?? We are giving away a limited quantity of free samples tonight!! #batteredjaffacake

Publiée par The Chippy, Railway Street, Antrim sur Mercredi 18 septembre 2019