Huvipuisto hakee pariskuntia hurjaan haasteeseen – 30 tuntia arkussa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuudella pariskunnanlla on tänä vuonna mahdollisuus viettää halloweenia taatusti ainutlaatuisella tavalla. He voivat tienata käteistä makaamalla hauta-arkussa. Yhdysvaltojen Marylandissa sijaitseva Six Flags haastaa kuusi pariskuntaa viettämään kaksistaan arkussa 30 tuntia.

Haasteesta selviävälle voittajaparille maksetaan 600 dollaria, eli noin 545 euroa. Parisuhteen kestävyys saattaa olla koetuksella, sillä minkäänlaisten elektronisten laitteiden käyttö ei ole arkuissa sallittua. Tempauksessa on myös mukana minihaasteita, kuten madoilla peitetyssä arkussa makaamista.

Kilpailijat saavat käydä vessassa, syödä ja käyttää matkapuhelimia niille tarkoitettujen taukojen aikana. Haaste järjestetään 27. – 28. lokakuuta, uutisoi Newsweek.