Isä jatkaa Britney Spearsin holhoojana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britney Spearsin isä Jamie on toiminut mielenterveysongelmista kärsivän tähden holhoojana vuodesta 2008 saakka. Hän tulee toimimaan tehtävässä myös jatkossa. Britneyn äiti Lynne oli vaatinut oikeutta kumoamaan Jamie Spearsin nimikkeen tyttärensä holhoojana.

Äiti kyseenalaisti ex-aviomiehensä kykenevyyden tehtävään. Tuomari kuitenkin päätti, että Jamie tulee jatkamaan holhoojana. Päätöksen myötä Jamie huolehtii Britneyn omaisuudesta ja raha-asioista. Hän siirsi aikaisemmin tänä vuonna vastuunsa tyttären terveydestä väliaikaisesti palveluohjaaja Jodi Montogerylle.

TMZ:n mukaan tilannetta hankaloittaa se, ettei Britney ole puhunut isänsä kanssa elokuun jälkeen. Syynä oli tapaus, jossa Jamien epäiltiin pahoinpidelleen tyttärensä toista lasta. Mykkäkoulun epäillään kuitenkin alkaneen jo ennen sitä.