Jessica Biel julkaisi bikinivideon – saa miesten sukat pyörimään jaloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jessica Biel nousi kuuluisuuteen kristillisiä teemoja käsittelevän Seitsemäs taivas -draamasarjan kautta. Taannoin hän paljasti joutuneensa vaikeuksiin poseerattuaan vuonna 2000 Gear-lehden rohkeassa kansikuvassa yläosattomissa. Kuva oli sarjan tuottajille liikaa.

View this post on Instagram

Hey last day of summer…

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Nyt Jessica Biel on julkaissut verkossa arkistovideon, jossa hänet nähdään poseeraamassa sinisissä bikineissä. Kuvatekstissä Jessica viittaa kesän viimeiseen päivään.

Jessica Biel nähtiin aikoinaan 18-vuotiaana yläosattomissa Gear-lehden kansikuvassa. Tähti esiintyi tuolloin edelleen Seitsemäs taivas -sarjassa, eikä perhesarjan tuotantotiimi ollut asiasta mielissään. Nykyään Justin Timberlaken kanssa naimisissa oleva tähti kertoo sarjan kuvauspaikalle saapumisen lehden ilmestymispäivän jälkeen olleen nolo tilanne. Biel kuitenkin jatkoi Seitsemäs taivas -sarjassa vuoteen 2002 saakka.