Kissa auttoi poliisia murtovarkaan kiinni saamisessa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Reviiritietoinen kissa on julistettu sankariksi hyökättyään murtovarkaan kimppuun. Kissan teko johdatti poliisit lopulta tekijän kiinni. Connor Gorton oli tunkeutunut Iso-Britannian Burnleyssä asuvan Beth Carrin kotiin huhtikuussa.

Hänen mukaansa päätyi yli 1 300 euron edestä esineitä, kuten puhelimia ja pelikonsoleita. Carr huomasi kotiin saapuessaan kissansa Toothlessin nilkuttavan jalkaansa. Hän epäili kissan raapineen murtovarasta. Poliisit löysivät rikospaikalta murtovarkaan verta, joka otettiin talteen todistusaineistona.

Poliisi pidätti myöhemmin Gortonin, jonka kasvoissa oli Mirror-lehden mukaan edelleen Toothlessin aiheuttamia arpia. DNA-testi osoitti 18-vuotiaan miehen olleen Carrin kotiin iskenyt murtovaras.