Emily Ratajkowski bikineissä kaupassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

Taannoin muhkeita kainalokarvojaan sosiaalisessa mediassa esitellyt ja valintaansa Harper’s Bazaar -lehdessä selitellyt kaunotar on nyt julkaissut otoksen, jossa hän seisoo supermarketin juomahyllyn edessä puolialastomana pelkässä alusasussa. Kuva on saanut jo yli puolitoista miljoonaa tykkäystä.

View this post on Instagram

Squeezing in those pool days

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

28-vuotias Emily Ratajkowski on toiminut myös näyttelijänä, sillä hän tähdittää Cruise-elokuvaa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.